Ja jadę do Gdańska, do rodzinki... gdzieś w okolicach 9-16 lipca. Głównie będę siedział w Sanoku. Jak ktoś ma jakiś pomysł co robić... to chętnie go przyjmę...
(SPYLAĆ...heh...Co za hasło... Ty się lepiej na rowerze naucz jeździć = myśl Penara)
Moderator
panie adminie mysle ze to powinno byc jako watek w HydePark'u a nie jako nowy dzial
Stały Bywalec
ja pojade narazie do babki ,a moze pozniej na wegry albo do polanczyka
Moderator
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie moge sie wprost doczekac aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz jestem spakowany........
Wielce Stały Bywalec
ja anjpierw siedze w domu potem obóz potem kilak dni w domu potem Boieszczadzkei Anioły wracam z festiwalu jeden dzien na przepakowanie sie i znów obóz
ja tam na basen nie uczęszczam, jakoś tak... ale to tak poza tematem, a temacie:
najpierw w lipcu na obóz wędrowny, potem "Bieszczadzkie Anioły" i kolejny obóz, a raczej Letnia Akcja Szkoleniowa:), w międzyczasie, może jakiś mały wypadzik na Berdo, albo nad Solinę...
ja całe wakacje również w domu(w ten weekend ślub kuzyna i wesele), dlatego czekam na Ciebie Rafał i Maciek w przyszłym tygodniu
Moderator
aaa ja tam nie będe się chwalił, bo później bedziecie gadać że Bartek to i tamto
Uczestnik
Bartek pochwal sie... <:
btw, od lipca bede mial adsl i komputer w pokoju... zobaczymy kto bedzie szedl spac o 10 (;
Bartek, mamy lepsze tematy do rozmów Możesz się pochwalić ^^
Moderator
no to... cos tam tego moze z deską na lodowiec we włoszech, a poźniej do londynu (ale deska nie pewna bo to nie zalezy odemnie tylko od takich znajomych prowadzacych sklep snowboardowy w KrK)
Wielce Stały Bywalec
fajnie a ja będę u kuzynki, na Słowacji, w Zakopanym, w Zagórzu noi na wesele w sierpniu gdzies koło Wrocławia
bedzie super
noi w domku chce jescze posiedzieć
Uczestnik
Ja tam pewnie na żaglówkach będe jeszce pływac z Wodną Drużyna i z nowym DYREKTOREM:D No a później może na obóz ten LAS , babcia i może Włochy albo Gdańsk
Uczestnik
No to Bieszczady, Berdo , Bieszczadzkie Anioły, pewnie LAS i może na kilka dni rowerem w trasę
A ja wróciłam z obozu wędrownego i było świetnie. Więcej takich chwil. Bieszczady są piękne.